Et sommerligt billede med mig
Mig, der skuer ud over havet på Kreta.

Jeg blev uddannet datamatiker i '99, men jeg startede faktisk allerede min virksomhed i '97. I min studietid lavede jeg hjemmesider for lokale virksomheder. Det gav appetit efter mere, og efter endt uddannelse førte det til i en stilling som udvikler i det daværende største webbureau i Danmark.

I '06 havde jeg min sidste arbejdsdag som almindelig ansat. Herefter var jeg freelancer på fuld tid, og i '09 vendte jeg mit fokus mod WordPress. Det var omkring dette tidspunkt, at jeg begyndte at markedføre mig som WordPress-konsulent. Resten, som man siger, er historie.

Erfaring: +27 år med udvikling og implementering af websites - og webteknologier generelt. +15 år med WordPress som platform og hele økosystemet omkring WP, dvs. blandt andet PHP og MySQL. I fritiden arbejder jeg også med spiludvikling. Man skulle næsten tro, at jeg godt kan li' at kode..

Jeg foretrækker det nære samarbejde, hvor vi oparbejder en relation og fælles forståelse, hvor der er gensidig tillid, og hvor der er plads til at være os selv.

Jeg er af natur pragmatisk, uformel og ubureaukratisk, selvstændig/selvkørende, ansvarsbevidst, fair og egentlig ret stille og rolig. Jeg har et godt overblik og jeg arbejder hurtigt og effektivt. Jeg bliver tit kaldt beskeden. Man er vel jyde 😉
Jeg tager min rolle som rådgiver alvorligt, og du kan altid forvente at få min ærlige mening, også selvom det måske ikke altid er dét du håbede at høre..

Jeg bor i Assens, men arbejder med kunder fra hele landet. Jeg kører udelukkende med remote arbejde, så jeg arbejder hjemmefra. I dag er det bare mere praktisk og tidsbesparende at undlade lange rejseture og fysiske møder. Jeg er altid klar til at hoppe på et onlinemøde. Geografien har aldrig været et problem for mine kunder, og det bliver det heller ikke for dig.

Jeg er B-menneske og ikke bleg for at indrømme det. Så du skal ikke regne med at høre fra mig før kl. 10! Jeg følger også en 4-dages arbejdsuge (mandag - torsdag), men det er mere en rettesnor end en fast regel. Når der er brug for det, smider jeg gerne en arbejdsdag mere ind, selvom det er fredag.

Hvis der opstår en nødsituation, har mine kernekunder adgang til mit telefonnummer og kan også kontakte mig via Messenger.

Jeg foretrækker generelt skriftlig kommunikation via email eller online, da det giver mig tid til at overveje og give et mere præcist svar.

Derfor er jeg som udgangspunkt ikke tilgængelig for opkald. Jeg er ofte dybt engageret i mine opgaver, og opkald kan og vil forstyrre min koncentration. Hvis det er noget der ikke lige kan klares via email, er du velkommen til at indkalde til et onlinemøde i stedet. Så kan jeg planlægge efter dét.

Min timepris er DKK 800,- ekskl. moms, og den er ens for alle kunder.

Jeg anvender et timerbaseret tidsregistreringssystem, hvor jeg fakturerer per påbegyndte halve time. Jeg er dog meget rimelig; du kommer ikke til at betale en halv time for at jeg bruger 2 minutter på at lave en banal rettelse. Men når jeg har brugt 2 minutter 5-10 gange, gør du.

Ved større projekter giver jeg gerne en fast pris, såfremt der er tilstrækkelig information til at vurdere opgavens omfang relativt præcist.

Kontaktinformationer

Alt starter med en email. Send den til hej@wpkonsulent.dk.

wpkonsulent.dk drives af Idenion ApS, stiftet i 1997 og ejet af Uffe Fey.
Dvs. det er mig du skriver til 👋

Adresse
Idenion ApS
Spurvevænget 14
5610 Assens

CVR-nr: 31 49 75 66