Vi leverer WordPress-baserede løsninger og hjemmesider til danske virksomheder og institutioner.

Siden 2009 har vi leveret professionelle og kreative WordPress-løsninger til mere end 100 glade kunder. Vi kan også hjælpe dig i mål med dit næste webprojekt.

Profil

Vi designer og udvikler WordPress-baserede løsninger til danske virksomheder og institutioner. Og vi er hammergode til det.

Vores måde at drive forretning på bærer præg af traditionelle og helt klassiske dyder:

  • Vi leverer god service.
  • Vores håndværk er af høj kvalitet.
  • Vi holder hvad vi lover.

Ovenstående har alle dage været vores grundregler, og det er dem der har bragt os derhen hvor vi er i dag. Men du behøver ikke tage ikke vores ord for det – du kan selv se hvad kunderne siger om os.

Baggrund

wpkonsulent.dk blev startet i efteråret 2009 af Uffe Fey, som altid har arbejdet i webbranchen. Dels gennem ansættelser i webbureau og IT-huse, dels som selvstændig webudvikler/webspecialist gennem 15 år.

Siden da er det gået én vej, og det er fremad. I dag består forretningen fortsat af Uffe, som er den benhårde WordPress-konsulent og ham der varetager den primære kontakt til kunderne. Derudover er der kommet en fast webdesigner ombord, og når projekterne kræver det, tilkaldes andre freelancere med hver sit fokusområde. Derfor vi i stedet for jeg.

Vores logo

Vores logo er en variant af “moderselskabet” Idenion ApS’ logo. Ved at benytte et ofte benyttet symbol i programmeringens verden, { (også kendt som tuborgparentes), opnås en visuel fremstilling af silhouetten af en person til venstre og taleboblen til højre. Begge dele symboliserer naturligvis at det ikke kun handler om teknik, men i høj grad også om kundernes behov og helt generelt, kommunikation og dialog.

Ejerforhold

wpkonsulent.dk er en del af selskabet Idenion ApS (oprindeligt stiftet i 1997, omregistreret i 2008). WordPresskonsulent ApS er et registreret binavn til Idenion ApS.