Vi leverer WordPress-baserede løsninger og hjemmesider til danske virksomheder og institutioner.

Siden 2009 har vi leveret professionelle og kreative WordPress-løsninger til mere end 100 glade kunder. Vi kan også hjælpe dig i mål med dit næste webprojekt.

Om WordPress

Ganske kort, så er WordPress et stykke software som gør det nemt at drive et website. Hvis du er lidt inde i terminologien kender du måske begrebet CMS (content management system). WordPress er et CMS, og et af de bedste af slagsen.

WordPress’ egen, officielle side finder du på wordpress.org.

Med WordPress får du:

 • Mulighed for at få et professionelt og elegant design
 • Fuld kontrol over indhold
 • Utallige udvidelser, eksempelvis billedgalleri, kontaktformular, kalender – faktisk alt hvad du kan tænke dig
 • Et produkt i kraftig udvikling, som der er enorm efterspørgsel på

Blandt de mere strategiske fordele kan bl.a. nævnes:

 • Det er nemt at lære at bruge WordPress
 • Det er open source – dvs. det er gratis og der er ingen licensomkostninger
 • Man binder sig ikke til en bestemt leverandør
 • Der findes tusindvis af udvidelser (plugins) og designs (themes) som kvit og frit kan downloades og installeres
 • WordPress gør sig rigtigt godt indenfor søgemaskineoptimering
 • Hosting koster kun håndører
 • Kan fås på alverdens sprog, også dansk

WordPress er ikke kun til blogs

WordPress var initielt en blog-platform, men det har ændret sig meget i løbet af de sidste par år. I dag har WordPress udviklet sig til at være så funktionsrigt og fleksibelt at man sagtens kan bruge det som et decideret CMS.

Klassiske dyder i et traditionelt CMS, såsom workflow, adgangs- og rettighedskontrol og mediehåndtering er indbygget i WordPress. Via de utallige udvidelsesmoduler kaldet plugins kan man udbygge sit website med alverdens funktioner, og de mere avancerede og specielle funktioner kan man få programmeret.

Der er mange eksempler på det man kalder high profile websites som i dag kører på WordPress, dvs. sites som tilhører internationale kendisser og fortune 500 firmaer. Heriblandt kan nævnes New York Times, Wall Street Journal, People Magazine, kendisser som Sylvester Stallone, Katy Perry, Tom Jones – og herhjemme bruges WordPress bl.a. af Nykredit, Novozymes, Københavns Universitet og Kræftens Bekæmpelse.

Det mest udbredte CMS på verdensplan

WordPress er blevet downloadet over 33 millioner gange. Der findes et index som overvåger en million af de største websites i verden, og 16,6% af disse bruger WordPress (tal fra juli 2012). Omsat til markedsandele svarer det til omtrent 54%, og den nærmeste forfølger er Joomla med sølle 9%. WordPress er derfor lysår foran alle andre.

Kilde: Usage of content management systems for websites

WordPress har gentagne gange vundet prisen som det bedste open source CMS, men det tjener selvfølgelig også som kvalitetsstempel at højt profilerede virksomheder bruger systemet.

Designfrihed

Et af de (få) kritikpunkter man ofte hører om WordPress er at “alle WordPress-sites ser ens ud”, at de er “kedelige” osv. Og ja, det er rigtigt at man ser rigtig mange WordPress-sites (typisk blogs, som vi ikke laver så mange af) med det samme udseende – men det er ikke WordPress’ skyld!

Der er nemlig fuld frihed til at designe et site som man vil, så der er ingen undskyldninger for ikke at skabe et unikt visuelt udtryk med WordPress. Det er der desværre mange der ikke gør, og derfor kommer deres sites til at se “standard” ud.

Du kan tage et kig på nogle af de løsninger vi har lavet. Som du kan se, er der intet standard ved dem.

Teknologi

WordPress er bygget med programmeringssproget PHP og databasen MySQL, begge gratis produkter. Systemet kan køre på både Microsoft-baserede webservere og Linux/Unix-baserede webservere, men det er uden tvivl sidstnævnte der gør jobbet bedst. Derfor kan hosting af WordPress også gøres uhyre billigt i forhold til proprietære systemer som kræver dyre licenser i hostingsetup.

Kontakt

81 615 615

Mandag - fredag 13.00 - 16.00
NB: har først tid til nye projekter ca april 2016.

Du kan også sende en email »